Home
Copyright © 2015 Phoenicia Dental.
HOME Stomatologie Estetica dentara Estetica faciala Echipa Preturi Contact
Albirea profesionala a dintilor

Multi pacienti considera ca a avea dintii albi este un lucru de dorit, fiind dispusi sa incerce diferite metode, fie acasa sau in cabinet pentru a obtine acest lucru. Folosirea pastelor de dinti cu efect de albire din comert asigura un zambet mai alb dar nu suficient de vizibil, moment in care pacientul consulta medicul dentist.

Albirea dentara se realizeaza numai in urma unei consultatii la medicul stomatolog, care va stabili cauza colorarii dintilor dumneavoastra si va alege metoda cea mai potrivita. In urma acestei consultatii va trebui, in primul rand, sa se realizeze o igienizare profesionala (detartraj, periaj profesional, air-flow).

Studiile clinice au demonstrat, de-a lungul timpului ca nu au existat imbolnaviri ale nervului dentar datorate produselor de albire. Este demonstrat stiintific ca albirea dentara realizata cu produse profesionale are un efect protector pentru dinti datorita continutului perfect dozat de saruri de fluor ce realizeaza concomitent cu albirea o remineralizare a structurilor dure dentare.