Home
Copyright © 2015 Phoenicia Dental.
HOME Stomatologie Estetica dentara Estetica faciala Echipa Preturi Contact
Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare reprezintă o nouă tendință în stomatologia cosmetică. Ele sunt elemente decorative aplicate pe dinți cu scopul de a face zâmbetul cât mai stralucitor sau pentru a scoate în evidență o dantură frumoasă și armonioasă. Aceste mici piese pot fi din metale prețioase (aur, platina, argint) sau pietre prețioase și neprețioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski).

Procedura de aplicare a unei astfel de bijuterii nu durează mai multe de 15-20 min, este total lipsită de durere, nu presupune afectarea integritații dintelui ci pur si simplu lipirea accesoriului cu ajutorul unui adeziv special.

Bijuteriile dentare se aplică pe suprafața externă a dinților, de obicei in regiunea dinților frontali, si se poate alege în funcție de gustul pacientului dintr-o mare varietate de culori, marimi si materiale. Poate fi îndepărtată oricând de pe dinte de către stomatolog, fără riscuri. Respectând indicațiile de igienă orală, o astfel de bijuterie poate rezista pâna la 2-3 ani .

Bijuteriile dentare au devenit un accesoriu la modă în ultima perioadă fiind din ce în ce mai populare printre tineri, mai ales datorită faptului că tehnica este usoară și total lipsită de durere.