Home
Copyright © 2015 Phoenicia Dental.
HOME Stomatologie Estetica dentara Estetica faciala Echipa Preturi Contact

Zambetul nostru este un instrument de comunicare  si poate influenta semnificativ prima impresie a oamenilor. Un zambet sanatos ce lasa la vedere dintii albi stralucitori reda perceptia asupra combinatiei de sanatate si frumusete.

Albirea profesionala a dintilor Albirea dintilor
Albirea dintilor

Albirea dentara se realizeaza numai in urma unei consultatii la medicul stomatolog, care va stabili cauza colorarii dintilor dumneavoastra si va alege metoda cea mai potrivita. In urma acestei consultatii va trebui, in primul rand, sa se realizeze o igienizare profesionala (detartraj, periaj profesional, air-flow).

Albirea profesionala a dintilor

Bijuteriile dentare reprezintă o nouă tendință în stomatologia cosmetică. Ele sunt elemente decorative aplicate pe dinți cu scopul de a face zâmbetul cât mai stralucitor sau pentru a scoate în evidență o dantură frumoasă și armonioasă. Aceste mici piese pot fi din metale prețioase (aur, platina, argint) sau pietre prețioase și neprețioase (diamant, rubin, safir, smarald, cristale Swarovski).

Bijuterii dentare
Bijuterii dentare

Fatetele dentare reprezinta un strat subtire de material ce acopera suprafata externa, vizibila a dintelui pentru a-i imbunatati sau corecta aspectul frontal (forma si/ sau culoarea). Acestea creeaza un aspect firesc al danturii, datorita absentei metalului, oferind o transluciditate foarte apropiata de cea a dintilor naturali.

Fatete dentare
Fatete dentare