Home
Copyright © 2015 Phoenicia Dental.
HOME Stomatologie Estetica dentara Estetica faciala Echipa Preturi Contact

Clinica noastra va recomanda un control la fiecare 6 luni. De cele mai multe ori afectiunile dentare grave pot fi prevenite, facand controale regulate.

Profilaxia afectiunilor dentare consta in consultul stomatologic periodic (1 data la 6 luni), in indepartarea placii bacteriene (a microbilor) de la nivelul dintilor (detartraj cu ultrasunete ,periaj profesional si air-flow), fluorizari periodice (aplicare de fluor la nivelul dintilor), tratamentul cariilor incipiente.  Trebuie mentionat ca detartrajul nu afecteaza smaltul dentar, iar depunerile de tartru de la nivelul dintilor nu imbunatateste stabilitatea acestora, ci favorizeaza aparitia bolilor parodontale.

Este mult mai ieftin si mai simplu sa previi decat sa tratezi!

Profilaxie

Periajul dentar correct


Periajul manual este principalul mijloc individual de igienizare a cavitatii orale. Periajul dentar se face dupa fiecare masa, iar in cazul in care este imposibil, acesta trebuie realizat de minim 2 ori pe zi, dimineata si seara. Pe langa insusirea unui periaj corect, pacientul trebuie sa foloseasca apa de gura si ata dentara  pentru a avea o igiena corecta.

Profilaxia in cabinetul dentar